Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oostburg

Begrijp de huizenprijzen in Oostburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostburg

Oostburg is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 354.141 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 354.141
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Oostburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostburg is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostburg.

Woningen recent verkocht in Oostburg

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostburg. Een eengezinswoning in Oostburg komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostburg

In Oostburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oostburg

Starterswoningen in Oostburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostburg

Wil je een huis kopen in Oostburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostburg . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostburg.

Bekijk alle koopwoningen in Oostburg. Zoek je huurwoning in Oostburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostburg is 2.464 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.688 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oostburg

Oostburg bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.