Alle woningmarktinfo Oostburg in gemeente Sluis

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oostburg

Een eerste blik op Oostburg

Oostburg is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 272.962 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 272.962
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Oostburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostburg is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostburg.

Woningen recent verkocht in Oostburg

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostburg. Een eengezinswoning in Oostburg komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostburg

In Oostburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oostburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oostburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oostburg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oostburg

Wil je een huis kopen in Oostburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostburg . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostburg.

Zoek je huurwoning in Oostburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oostburg.

Huizenprijzen in Oostburg

Starterswoningen in Oostburg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oostburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostburg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostburg is 2.064 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.008 euro).

Leeftijden Oostburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oostburg

Oostburg bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen