logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eede in Eede

Begrijp de huizenprijzen in Eede Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eede Sluis

Eede is een wijk in de plaats Eede binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 925 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 425.967 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 425.967
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Eede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eede is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eede.

Woningen recent verkocht in Eede

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eede. Een eengezinswoning in Eede komt het meest (95%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eede

In Eede wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eede

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eede vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Eede Sluis

Starterswoningen in Eede Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eede Sluis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eede Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eede Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eede Sluis

Wil je een huis kopen in Eede Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eede Sluis . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eede.

Bekijk alle koopwoningen in Eede Sluis. Zoek je huurwoning in Eede Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eede is 2.750 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.406 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eede vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eede

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eede? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eede

Eede Verspreide huizen Eede