logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sint Kruis in Sint Kruis

Begrijp de huizenprijzen in Sint Kruis Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Kruis Sluis

Sint Kruis is een wijk in de plaats Sint Kruis binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 210 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Kruis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 490.366 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 490.366
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sint Kruis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Kruis is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Kruis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Kruis.

Woningen recent verkocht in Sint Kruis

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Kruis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Kruis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Kruis. Een eengezinswoning in Sint Kruis komt het meest (55%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Kruis

In Sint Kruis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Kruis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Kruis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sint Kruis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sint Kruis vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Sint Kruis Sluis

Starterswoningen in Sint Kruis Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Kruis Sluis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Kruis Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Kruis Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Kruis Sluis

Wil je een huis kopen in Sint Kruis Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Kruis Sluis . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Kruis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Kruis.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Kruis Sluis. Zoek je huurwoning in Sint Kruis Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Kruis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Kruis is 3.321 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.762 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Kruis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Kruis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint Kruis

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint Kruis? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint Kruis

Sint Kruis Verspreide huizen Sint Kruis