logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Cadzand in Cadzand

Begrijp de huizenprijzen in Cadzand Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Cadzand Sluis

Cadzand is een wijk in de plaats Cadzand binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 695 inwoners. Momenteel staan er 66 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadzand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 804.402 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 66
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 804.402
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Cadzand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cadzand is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cadzand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cadzand.

Woningen recent verkocht in Cadzand

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadzand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cadzand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cadzand. Een eengezinswoning in Cadzand komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cadzand

In Cadzand wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cadzand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cadzand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Cadzand

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Cadzand vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Cadzand Sluis

Starterswoningen in Cadzand Sluis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cadzand Sluis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cadzand Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Cadzand Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Cadzand Sluis

Wil je een huis kopen in Cadzand Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cadzand Sluis . Er staan momenteel 66 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cadzand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cadzand.

Bekijk alle koopwoningen in Cadzand Sluis. Zoek je huurwoning in Cadzand Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cadzand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cadzand is 5.958 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.383 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Cadzand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cadzand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Cadzand

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Cadzand? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Cadzand

Cadzand Cadzand-Bad Verspreide huizen Cadzand