logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schoondijke in Schoondijke

Begrijp de huizenprijzen in Schoondijke Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schoondijke Sluis

Schoondijke is een wijk in de plaats Schoondijke binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 1.375 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoondijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 289.240 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 289.240
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Schoondijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoondijke is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoondijke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schoondijke.

Woningen recent verkocht in Schoondijke

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoondijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoondijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoondijke. Een eengezinswoning in Schoondijke komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoondijke

In Schoondijke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoondijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoondijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schoondijke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schoondijke vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Schoondijke Sluis

Starterswoningen in Schoondijke Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schoondijke Sluis zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoondijke Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schoondijke Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schoondijke Sluis

Wil je een huis kopen in Schoondijke Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoondijke Sluis . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoondijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoondijke.

Bekijk alle koopwoningen in Schoondijke Sluis. Zoek je huurwoning in Schoondijke Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schoondijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoondijke is 2.245 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.405 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schoondijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoondijke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schoondijke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schoondijke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schoondijke

Schoondijke Verspreide huizen Schoondijke