logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Aardenburg in Aardenburg

Begrijp de huizenprijzen in Aardenburg Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aardenburg Sluis

Aardenburg is een wijk in de plaats Aardenburg binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 2.465 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aardenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 379.221 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 379.221
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Aardenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aardenburg is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aardenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aardenburg.

Woningen recent verkocht in Aardenburg

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aardenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aardenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aardenburg. Een eengezinswoning in Aardenburg komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aardenburg

In Aardenburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aardenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aardenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Aardenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aardenburg vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Aardenburg Sluis

Starterswoningen in Aardenburg Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aardenburg Sluis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aardenburg Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aardenburg Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aardenburg Sluis

Wil je een huis kopen in Aardenburg Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aardenburg Sluis . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aardenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aardenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Aardenburg Sluis. Zoek je huurwoning in Aardenburg Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aardenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aardenburg is 2.428 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.364 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aardenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aardenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Aardenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Aardenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Aardenburg

Aardenburg Verspreide huizen Aardenburg