Huizenmarkt Zuidzande in Zuidzande (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuidzande

Woningmarkt Zuidzande

Zuidzande is een wijk in de plaats Zuidzande binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 575 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidzande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 640.138 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 640.138
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Zuidzande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidzande is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidzande moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidzande.

Woningen recent verkocht in Zuidzande

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidzande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidzande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidzande. Een eengezinswoning in Zuidzande komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidzande

In Zuidzande wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidzande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidzande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidzande
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zuidzande

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuidzande vergeleken met de Sluis en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zuidzande waar ligt dat?

Woningen te koop Zuidzande

Wil je een huis kopen in Zuidzande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidzande . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidzande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidzande.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuidzande. Zoek je huurwoning in Zuidzande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuidzande

Starterswoningen in Zuidzande zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidzande zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidzande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidzande? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidzande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidzande is 3.352 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.265 euro).

Leeftijden Zuidzande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidzande vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidzande

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidzande? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidzande

Zuidzande Verspreide huizen Zuidzande