logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidzande in Zuidzande

Begrijp de huizenprijzen in Zuidzande Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidzande Sluis

Zuidzande is een wijk in de plaats Zuidzande binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 465 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidzande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 620.731 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 620.731
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Zuidzande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidzande is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidzande moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidzande.

Woningen recent verkocht in Zuidzande

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidzande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidzande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidzande. Een eengezinswoning in Zuidzande komt het meest (90%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidzande

In Zuidzande wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidzande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidzande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zuidzande

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuidzande vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Zuidzande Sluis

Starterswoningen in Zuidzande Sluis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidzande Sluis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidzande Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidzande Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidzande Sluis

Wil je een huis kopen in Zuidzande Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidzande Sluis . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidzande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidzande.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidzande Sluis. Zoek je huurwoning in Zuidzande Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidzande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidzande is 3.181 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.769 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidzande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidzande vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidzande

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidzande? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidzande

Zuidzande Verspreide huizen Zuidzande