logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwvliet

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwvliet met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwvliet

Nieuwvliet is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.243 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 474.102 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 474.102
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Nieuwvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwvliet is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwvliet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwvliet.

Woningen recent verkocht in Nieuwvliet

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwvliet. Een eengezinswoning in Nieuwvliet komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwvliet

In Nieuwvliet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwvliet

Starterswoningen in Nieuwvliet zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwvliet zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwvliet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwvliet? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwvliet

Wil je een huis kopen in Nieuwvliet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwvliet . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwvliet.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwvliet. Zoek je huurwoning in Nieuwvliet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwvliet is 4.609 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.701 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwvliet

Nieuwvliet bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.