logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwvliet in Nieuwvliet

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwvliet Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwvliet Sluis

Nieuwvliet is een wijk in de plaats Nieuwvliet binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 405 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 473.792 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 473.792
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Nieuwvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwvliet is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwvliet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwvliet.

Woningen recent verkocht in Nieuwvliet

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwvliet. Een eengezinswoning in Nieuwvliet komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwvliet

In Nieuwvliet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwvliet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwvliet vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Nieuwvliet Sluis

Starterswoningen in Nieuwvliet Sluis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwvliet Sluis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwvliet Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwvliet Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwvliet Sluis

Wil je een huis kopen in Nieuwvliet Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwvliet Sluis . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwvliet.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwvliet Sluis. Zoek je huurwoning in Nieuwvliet Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwvliet is 4.659 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.706 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwvliet

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwvliet? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwvliet

Nieuwvliet Nieuwvliet-Bad-Oost en -West Verspreide huizen Nieuwvliet