logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt IJzendijke in Schoondijke

Begrijp de huizenprijzen in IJzendijke Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in IJzendijke Sluis

IJzendijke is een wijk in de plaats Schoondijke binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 2.470 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJzendijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 388.827 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 388.827
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in IJzendijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJzendijke is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJzendijke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJzendijke.

Woningen recent verkocht in IJzendijke

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJzendijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJzendijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJzendijke. Een eengezinswoning in IJzendijke komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJzendijke

In IJzendijke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJzendijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJzendijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers IJzendijke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van IJzendijke vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in IJzendijke Sluis

Starterswoningen in IJzendijke Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJzendijke Sluis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJzendijke Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in IJzendijke Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop IJzendijke Sluis

Wil je een huis kopen in IJzendijke Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJzendijke Sluis . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJzendijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJzendijke.

Bekijk alle koopwoningen in IJzendijke Sluis. Zoek je huurwoning in IJzendijke Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJzendijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJzendijke is 2.254 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.506 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJzendijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJzendijke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in IJzendijke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in IJzendijke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk IJzendijke

IJzendijke Verspreide huizen IJzendijke