Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Kruis

Begrijp de huizenprijzen in Sint Kruis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Kruis

Sint Kruis is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Kruis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 427.286 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 427.286
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Sint Kruis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Kruis is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Kruis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Kruis.

Woningen recent verkocht in Sint Kruis

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Kruis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Kruis.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sint Kruis. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Kruis. Een eengezinswoning in Sint Kruis komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Kruis

In Sint Kruis wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Kruis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Kruis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Kruis

Starterswoningen in Sint Kruis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Kruis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Kruis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Kruis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Kruis

Wil je een huis kopen in Sint Kruis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Kruis . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Kruis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Kruis.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Kruis. Zoek je huurwoning in Sint Kruis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Kruis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Kruis is 3.095 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.991 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Kruis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Kruis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint Kruis

Sint Kruis bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.