Huizenmarkt Groede in Groede (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Groede

Woningmarkt Groede

Groede is een wijk in de plaats Groede binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 990 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 607.365 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 607.365
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Groede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groede is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Groede.

Woningen recent verkocht in Groede

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groede. Een eengezinswoning in Groede komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groede

In Groede wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Groede
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Groede

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Groede vergeleken met de Sluis en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Groede waar ligt dat?

Woningen te koop Groede

Wil je een huis kopen in Groede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groede . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groede.

Bekijk hier alle koopwoningen in Groede. Zoek je huurwoning in Groede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Groede

Starterswoningen in Groede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Groede zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Groede? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Groede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groede is 3.357 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.979 euro).

Leeftijden Groede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groede vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Groede

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Groede? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Groede

Groede Verspreide huizen Groede