logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Groede in Groede

Begrijp de huizenprijzen in Groede Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Groede Sluis

Groede is een wijk in de plaats Groede binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 905 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 581.762 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 581.762
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Groede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groede is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groede kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Groede

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groede. Een eengezinswoning in Groede komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groede

In Groede wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Groede

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Groede vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Groede Sluis

Starterswoningen in Groede Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Groede Sluis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groede Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Groede Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Groede Sluis

Wil je een huis kopen in Groede Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groede Sluis . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groede.

Bekijk alle koopwoningen in Groede Sluis. Zoek je huurwoning in Groede Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Groede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groede is 3.479 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.268 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Groede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groede vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Groede

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Groede? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Groede

Groede Verspreide huizen Groede