De Huizenmarkt in Waterlandkerkje (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Waterlandkerkje

Woningmarkt Waterlandkerkje

Waterlandkerkje is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waterlandkerkje. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 334.341 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 334.341
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Waterlandkerkje

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waterlandkerkje is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waterlandkerkje moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waterlandkerkje.

Woningen recent verkocht in Waterlandkerkje

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waterlandkerkje. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waterlandkerkje.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waterlandkerkje. Een eengezinswoning in Waterlandkerkje komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waterlandkerkje

In Waterlandkerkje wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Waterlandkerkje

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Waterlandkerkje (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waterlandkerkje
Binnenring: Nederland

Waterlandkerkje waar ligt dat?

Woningen te koop Waterlandkerkje

Wil je een huis kopen in Waterlandkerkje? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waterlandkerkje . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waterlandkerkje alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waterlandkerkje.

Bekijk hier alle koopwoningen in Waterlandkerkje. Zoek je huurwoning in Waterlandkerkje? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Waterlandkerkje

Starterswoningen in Waterlandkerkje zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Waterlandkerkje zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waterlandkerkje zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waterlandkerkje? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waterlandkerkje

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waterlandkerkje is 3.344 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.872 euro).

Leeftijden Waterlandkerkje

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waterlandkerkje vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Waterlandkerkje

Waterlandkerkje bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.