logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sluis in Sluis

Begrijp de huizenprijzen in Sluis Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sluis Sluis

Sluis is een wijk in de plaats Sluis binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 2.395 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sluis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 497.696 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 497.696
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Sluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sluis is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sluis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sluis.

Woningen recent verkocht in Sluis

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sluis. Een eengezinswoning in Sluis komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sluis

In Sluis wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sluis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sluis vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Sluis Sluis

Starterswoningen in Sluis Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sluis Sluis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sluis Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sluis Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sluis Sluis

Wil je een huis kopen in Sluis Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sluis Sluis . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sluis.

Bekijk alle koopwoningen in Sluis Sluis. Zoek je huurwoning in Sluis Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sluis is 3.544 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.371 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sluis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sluis

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sluis? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sluis

Sluis Sint Anna ter Muiden Verspreide huizen Sluis