Alle woningmarktinfo Gemeente Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoeksche Waard

Een eerste blik op Hoeksche Waard

Hoeksche Waard is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 246 woningen te koop en zijn er recent 452 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoeksche Waard. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 246
Woningen recent verkocht 452
Gemiddelde vraagprijs € 472.588
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hoeksche Waard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoeksche Waard is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoeksche Waard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoeksche Waard.

Woningen recent verkocht in Hoeksche Waard

Er zijn recent 452 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoeksche Waard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoeksche Waard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoeksche Waard. Een eengezinswoning in Hoeksche Waard komt het meest (71%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoeksche Waard

In Hoeksche Waard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoeksche Waard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoeksche Waard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoeksche Waard
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoeksche Waard . Er staan momenteel 246 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoeksche Waard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoeksche Waard.

Zoek je huurwoning in Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoeksche Waard.

Huizenprijzen in Hoeksche Waard

Starterswoningen in Hoeksche Waard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoeksche Waard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoeksche Waard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoeksche Waard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoeksche Waard is 3.220 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.016 euro).

Leeftijden Hoeksche Waard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoeksche Waard vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hoeksche Waard

De gemeente Hoeksche Waard telt 16 plaatsen.

's-Gravendeel Goudswaard Heinenoord Klaaswaal Maasdam Mijnsheerenland Mookhoek Nieuw-Beijerland Numansdorp Oud-Beijerland Piershil Puttershoek Strijen Strijensas Westmaas Zuid-Beijerland

Alle wijken van Hoeksche Waard

Hoeksche Waard bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen