Alle woningmarktinfo Mijnsheerenland in Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Mijnsheerenland

Een eerste blik op Mijnsheerenland

Mijnsheerenland is een wijk in de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 4.470 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijnsheerenland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 560.937 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 560.937
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Mijnsheerenland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mijnsheerenland is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mijnsheerenland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mijnsheerenland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijnsheerenland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mijnsheerenland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Mijnsheerenland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Mijnsheerenland

In Mijnsheerenland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Mijnsheerenland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Mijnsheerenland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mijnsheerenland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Mijnsheerenland

Wil je een huis kopen in Mijnsheerenland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mijnsheerenland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mijnsheerenland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mijnsheerenland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mijnsheerenland.

Zoek je huurwoning in Mijnsheerenland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Mijnsheerenland.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mijnsheerenland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mijnsheerenland is 3.335 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.850 euro).

Leeftijden Mijnsheerenland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mijnsheerenland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Mijnsheerenland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Mijnsheerenland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Mijnsheerenland

Mijnsheerenland Westdijk Stougjesdijk (gedeeltelijk) Blaaksedijk (gedeeltelijk) Uitbreiding Dorp Verspreide huizen Westmaas-Nieuwlandse polder Verspreide huizen Moerkerken

Instellingen zijn opgeslagen