logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Maasdam in Puttershoek

Begrijp de huizenprijzen in Maasdam Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maasdam Hoeksche Waard

Maasdam is een wijk in de plaats Puttershoek binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 3.275 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 667.552 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 667.552
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Maasdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasdam is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasdam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maasdam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasdam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Maasdam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Maasdam

In Maasdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Maasdam Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Maasdam Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasdam Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasdam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Maasdam Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Maasdam Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Maasdam Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasdam is 3.672 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.985 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasdam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Maasdam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Maasdam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Maasdam

Maasdam Cillaarshoek (gedeeltelijk) Sint Anthoniepolder Maasdam nieuwbouw Bungalow plan Bedrijfsterreinen Verspreide huizen Maasdam