Alle woningmarktinfo Puttershoek in Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Puttershoek

Een eerste blik op Puttershoek

Puttershoek is een wijk in de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 6.970 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puttershoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 362.945 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 362.945
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Puttershoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Puttershoek is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Puttershoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Puttershoek.

Woningen recent verkocht in Puttershoek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puttershoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Puttershoek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Puttershoek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Puttershoek

In Puttershoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Puttershoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Puttershoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Puttershoek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Puttershoek

Wil je een huis kopen in Puttershoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Puttershoek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Puttershoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Puttershoek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Puttershoek.

Zoek je huurwoning in Puttershoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Puttershoek.

Huizenprijzen in Puttershoek

Starterswoningen in Puttershoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Puttershoek zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Puttershoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Puttershoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Puttershoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Puttershoek is 3.118 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.652 euro).

Leeftijden Puttershoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Puttershoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Puttershoek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Puttershoek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Puttershoek

Bebouwde Kom, oud gedeelte Rustenburgstraat (gedeeltelijk) Bebouwde Kom Plan Dorp Bebouwde Kom Plan Oudeland Plan De Grienden Plan Zijdewinde Verspreide huizen in het Zuidoosten

Instellingen zijn opgeslagen