Alle woningmarktinfo Westmaas in gemeente Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westmaas

Een eerste blik op Westmaas

Westmaas is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westmaas. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 433.701 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 433.701
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Westmaas

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westmaas is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westmaas moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westmaas.

Woningen recent verkocht in Westmaas

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westmaas. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westmaas.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westmaas. Een eengezinswoning in Westmaas komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westmaas

In Westmaas wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westmaas

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westmaas (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westmaas
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Westmaas

Wil je een huis kopen in Westmaas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westmaas . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westmaas alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westmaas.

Zoek je huurwoning in Westmaas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Westmaas.

Huizenprijzen in Westmaas

Starterswoningen in Westmaas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westmaas zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westmaas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westmaas? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westmaas

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westmaas is 3.026 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.885 euro).

Leeftijden Westmaas

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westmaas vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Westmaas

Westmaas bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen