logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Klaaswaal in Klaaswaal

Begrijp de huizenprijzen in Klaaswaal Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Klaaswaal Hoeksche Waard

Klaaswaal is een wijk in de plaats Klaaswaal binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 4.065 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klaaswaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 476.713 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 476.713
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Klaaswaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klaaswaal is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klaaswaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klaaswaal

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klaaswaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klaaswaal.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Klaaswaal. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Klaaswaal

In Klaaswaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klaaswaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klaaswaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Klaaswaal Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Klaaswaal Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klaaswaal Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klaaswaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klaaswaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Klaaswaal Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Klaaswaal Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Klaaswaal Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Klaaswaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klaaswaal is 3.362 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.053 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Klaaswaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klaaswaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Klaaswaal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Klaaswaal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Klaaswaal

Klaaswaal Oude Sluis Verspreide huizen West Verspreide huizen Oost