logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Piershil in Nieuw-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Piershil Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Piershil Hoeksche Waard

Piershil is een wijk in de plaats Nieuw-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 1.800 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Piershil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.726 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 357.726
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Piershil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Piershil is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Piershil kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Piershil

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Piershil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Piershil.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Piershil. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Piershil

In Piershil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Piershil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Piershil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Piershil Hoeksche Waard

Starterswoningen in Piershil Hoeksche Waard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Piershil Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Piershil Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Piershil Hoeksche Waard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Piershil Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Piershil Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Piershil Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Piershil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Piershil.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Piershil Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Piershil Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Piershil Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Piershil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Piershil is 2.531 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.420 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Piershil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Piershil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Piershil

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Piershil? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Piershil

Piershil Zwartsluisje (gedeeltelijk) Verspreide huizen Piershil