De Huizenmarkt in Nieuw-Beijerland (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Beijerland

Woningmarkt Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Beijerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 496.265 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 496.265
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Beijerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Beijerland is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Beijerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Beijerland.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Beijerland

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Beijerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Beijerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Beijerland. Een eengezinswoning in Nieuw-Beijerland komt het meest (71%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Beijerland

In Nieuw-Beijerland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Beijerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Beijerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Beijerland
Binnenring: Nederland

Nieuw-Beijerland waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Beijerland

Wil je een huis kopen in Nieuw-Beijerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Beijerland . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Beijerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Beijerland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Beijerland. Zoek je huurwoning in Nieuw-Beijerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Beijerland

Starterswoningen in Nieuw-Beijerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Beijerland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Beijerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Beijerland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Beijerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Beijerland is 3.434 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.674 euro).

Leeftijden Nieuw-Beijerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Beijerland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.