Alle woningmarktinfo Nieuw-Beijerland in gemeente Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuw-Beijerland

Een eerste blik op Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Beijerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 538.285 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 538.285
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Beijerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Beijerland is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Beijerland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Beijerland

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Beijerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Beijerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Beijerland. Een eengezinswoning in Nieuw-Beijerland komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Beijerland

In Nieuw-Beijerland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuw-Beijerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuw-Beijerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Beijerland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nieuw-Beijerland

Wil je een huis kopen in Nieuw-Beijerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Beijerland . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Beijerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Beijerland.

Zoek je huurwoning in Nieuw-Beijerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuw-Beijerland.

Huizenprijzen in Nieuw-Beijerland

Starterswoningen in Nieuw-Beijerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Beijerland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Beijerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Beijerland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Beijerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Beijerland is 3.367 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.861 euro).

Leeftijden Nieuw-Beijerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Beijerland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen