logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 's-Gravendeel in Mookhoek

Begrijp de huizenprijzen in 's-Gravendeel Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Gravendeel Hoeksche Waard

's-Gravendeel is een wijk in de plaats Mookhoek binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 8.730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 410.398 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 410.398
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 's-Gravendeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravendeel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravendeel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravendeel.

Woningen recent verkocht in 's-Gravendeel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravendeel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravendeel. Een eengezinswoning in 's-Gravendeel komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravendeel

In 's-Gravendeel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Gravendeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Gravendeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 's-Gravendeel Hoeksche Waard

Starterswoningen in 's-Gravendeel Hoeksche Waard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravendeel Hoeksche Waard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravendeel Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Gravendeel Hoeksche Waard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Gravendeel Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in 's-Gravendeel Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravendeel Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravendeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravendeel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 's-Gravendeel Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Gravendeel Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in 's-Gravendeel Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Gravendeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravendeel is 2.929 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.897 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Gravendeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravendeel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 's-Gravendeel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 's-Gravendeel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 's-Gravendeel

's-Gravendeel Boendersweg-Strijensedijk (gedeeltelijk) Nieuw Bonaventura Schenkeldijk Mijlpolder Groot en Klein Koninkrijk Schuilingen Verspreide huizen 's-Gravendeel