Alle woningmarktinfo 's-Gravendeel in Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 's-Gravendeel

Een eerste blik op 's-Gravendeel

's-Gravendeel is een wijk in de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 8.730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 410.398 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 410.398
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 's-Gravendeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravendeel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravendeel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravendeel.

Woningen recent verkocht in 's-Gravendeel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravendeel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravendeel. Een eengezinswoning in 's-Gravendeel komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravendeel

In 's-Gravendeel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 's-Gravendeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 's-Gravendeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Gravendeel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in 's-Gravendeel

Wil je een huis kopen in 's-Gravendeel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravendeel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravendeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravendeel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 's-Gravendeel.

Zoek je huurwoning in 's-Gravendeel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in 's-Gravendeel.

Huizenprijzen in 's-Gravendeel

Starterswoningen in 's-Gravendeel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravendeel zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravendeel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Gravendeel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Gravendeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravendeel is 2.929 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.897 euro).

Leeftijden 's-Gravendeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravendeel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 's-Gravendeel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 's-Gravendeel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 's-Gravendeel

's-Gravendeel Boendersweg-Strijensedijk (gedeeltelijk) Nieuw Bonaventura Schenkeldijk Mijlpolder Groot en Klein Koninkrijk Schuilingen Verspreide huizen 's-Gravendeel

Instellingen zijn opgeslagen