Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mookhoek

Begrijp de huizenprijzen in Mookhoek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mookhoek

Mookhoek is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mookhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 483.561 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 483.561
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Mookhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mookhoek is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mookhoek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mookhoek

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mookhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mookhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mookhoek. Een eengezinswoning in Mookhoek komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mookhoek

In Mookhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mookhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mookhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mookhoek

Starterswoningen in Mookhoek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mookhoek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mookhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mookhoek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mookhoek

Wil je een huis kopen in Mookhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mookhoek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Mookhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mookhoek.

Bekijk alle koopwoningen in Mookhoek. Zoek je huurwoning in Mookhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mookhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mookhoek is 3.927 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.432 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mookhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mookhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mookhoek

Mookhoek bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.