logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Puttershoek

Begrijp de huizenprijzen in Puttershoek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Puttershoek

Puttershoek is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 89.760 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puttershoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 444.724 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 99
Gemiddelde vraagprijs € 444.724
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Puttershoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Puttershoek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Puttershoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Puttershoek.

Woningen recent verkocht in Puttershoek

Er zijn recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puttershoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Puttershoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Puttershoek. Een eengezinswoning in Puttershoek komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Puttershoek

In Puttershoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Puttershoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Puttershoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Puttershoek

Starterswoningen in Puttershoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Puttershoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Puttershoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Puttershoek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Puttershoek

Wil je een huis kopen in Puttershoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Puttershoek . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Puttershoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Puttershoek.

Bekijk alle koopwoningen in Puttershoek. Zoek je huurwoning in Puttershoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Puttershoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Puttershoek is 3.675 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.232 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Puttershoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Puttershoek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Puttershoek

Puttershoek bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.