logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goudswaard

Begrijp de huizenprijzen in Goudswaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goudswaard

Goudswaard is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 89.760 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudswaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 496.508 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 496.508
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Goudswaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goudswaard is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goudswaard kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goudswaard

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudswaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goudswaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goudswaard. Een eengezinswoning in Goudswaard komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goudswaard

In Goudswaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goudswaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goudswaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goudswaard

Starterswoningen in Goudswaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goudswaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goudswaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goudswaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goudswaard

Wil je een huis kopen in Goudswaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goudswaard . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goudswaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goudswaard.

Bekijk alle koopwoningen in Goudswaard. Zoek je huurwoning in Goudswaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goudswaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goudswaard is 3.153 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.325 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goudswaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goudswaard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goudswaard

Goudswaard bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.