De Huizenmarkt in Goudswaard (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Goudswaard

Woningmarkt Goudswaard

Goudswaard is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudswaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 470.584 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 470.584
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Goudswaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goudswaard is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goudswaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goudswaard.

Woningen recent verkocht in Goudswaard

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudswaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goudswaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goudswaard. Een eengezinswoning in Goudswaard komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goudswaard

In Goudswaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goudswaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goudswaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Goudswaard
Binnenring: Nederland

Goudswaard waar ligt dat?

Woningen te koop Goudswaard

Wil je een huis kopen in Goudswaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goudswaard . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goudswaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goudswaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Goudswaard. Zoek je huurwoning in Goudswaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Goudswaard

Starterswoningen in Goudswaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goudswaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goudswaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Goudswaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Goudswaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goudswaard is 3.280 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.288 euro).

Leeftijden Goudswaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goudswaard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Goudswaard

Goudswaard bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.