Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maasdam

Begrijp de huizenprijzen in Maasdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maasdam

Maasdam is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 551.887 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 551.887
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Maasdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasdam is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasdam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maasdam

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasdam. Een eengezinswoning in Maasdam komt het meest (62%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasdam

In Maasdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maasdam

Starterswoningen in Maasdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maasdam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maasdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maasdam

Wil je een huis kopen in Maasdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasdam . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasdam.

Bekijk alle koopwoningen in Maasdam. Zoek je huurwoning in Maasdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasdam is 4.073 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.543 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasdam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maasdam

Maasdam bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.