logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Goudswaard in Goudswaard

Begrijp de huizenprijzen in Goudswaard Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goudswaard Hoeksche Waard

Goudswaard is een wijk in de plaats Goudswaard binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 2.020 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudswaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 440.586 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 440.586
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Goudswaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goudswaard is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goudswaard kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goudswaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goudswaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goudswaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Goudswaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Goudswaard

In Goudswaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goudswaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goudswaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goudswaard Hoeksche Waard

Starterswoningen in Goudswaard Hoeksche Waard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Goudswaard Hoeksche Waard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goudswaard Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goudswaard Hoeksche Waard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goudswaard Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Goudswaard Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goudswaard Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goudswaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goudswaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Goudswaard Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Goudswaard Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Goudswaard Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goudswaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goudswaard is 3.371 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.693 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goudswaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goudswaard vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Goudswaard

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Goudswaard? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Goudswaard

Goudswaard Nieuwendijk (gedeeltelijk) Oudendijk Verspreide huizen Eiland Tiengemeten (gedeeltelijk) Overige verspreide huizen Goudswaard