De Huizenmarkt in Mijnsheerenland (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mijnsheerenland

Woningmarkt Mijnsheerenland

Mijnsheerenland is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijnsheerenland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 613.465 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 613.465
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Mijnsheerenland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mijnsheerenland is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mijnsheerenland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mijnsheerenland.

Woningen recent verkocht in Mijnsheerenland

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijnsheerenland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mijnsheerenland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mijnsheerenland. Een eengezinswoning in Mijnsheerenland komt het meest (68%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mijnsheerenland

In Mijnsheerenland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mijnsheerenland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mijnsheerenland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mijnsheerenland
Binnenring: Nederland

Mijnsheerenland waar ligt dat?

Woningen te koop Mijnsheerenland

Wil je een huis kopen in Mijnsheerenland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mijnsheerenland . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mijnsheerenland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mijnsheerenland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mijnsheerenland. Zoek je huurwoning in Mijnsheerenland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mijnsheerenland

Starterswoningen in Mijnsheerenland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mijnsheerenland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mijnsheerenland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mijnsheerenland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mijnsheerenland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mijnsheerenland is 4.028 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.240 euro).

Leeftijden Mijnsheerenland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mijnsheerenland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mijnsheerenland

Mijnsheerenland bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.