logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mijnsheerenland

Begrijp de huizenprijzen in Mijnsheerenland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mijnsheerenland

Mijnsheerenland is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 89.760 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijnsheerenland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 680.739 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 680.739
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Mijnsheerenland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mijnsheerenland is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mijnsheerenland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mijnsheerenland.

Woningen recent verkocht in Mijnsheerenland

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijnsheerenland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mijnsheerenland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mijnsheerenland. Een eengezinswoning in Mijnsheerenland komt het meest (68%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mijnsheerenland

In Mijnsheerenland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mijnsheerenland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mijnsheerenland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mijnsheerenland

Starterswoningen in Mijnsheerenland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mijnsheerenland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mijnsheerenland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mijnsheerenland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mijnsheerenland

Wil je een huis kopen in Mijnsheerenland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mijnsheerenland . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mijnsheerenland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mijnsheerenland.

Bekijk alle koopwoningen in Mijnsheerenland. Zoek je huurwoning in Mijnsheerenland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mijnsheerenland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mijnsheerenland is 3.923 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.824 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mijnsheerenland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mijnsheerenland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mijnsheerenland

Mijnsheerenland bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.