Alle woningmarktinfo Strijensas in gemeente Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Strijensas

Een eerste blik op Strijensas

Strijensas is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Strijensas. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.025 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 522.025
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Strijensas

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Strijensas is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Strijensas kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Strijensas

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Strijensas. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Strijensas.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Strijensas. Een eengezinswoning in Strijensas komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Strijensas

In Strijensas wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Strijensas

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Strijensas (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Strijensas
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Strijensas

Wil je een huis kopen in Strijensas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Strijensas . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Strijensas alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Strijensas.

Zoek je huurwoning in Strijensas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Strijensas.

Huizenprijzen in Strijensas

Starterswoningen in Strijensas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Strijensas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Strijensas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Strijensas? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Strijensas

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Strijensas is 3.020 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.195 euro).

Leeftijden Strijensas

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Strijensas vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Strijensas

Strijensas bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen