logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 's-Gravendeel

Begrijp de huizenprijzen in 's-Gravendeel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Gravendeel

's-Gravendeel is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 89.760 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 421.875 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 97
Gemiddelde vraagprijs € 421.875
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 's-Gravendeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravendeel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravendeel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravendeel.

Woningen recent verkocht in 's-Gravendeel

Er zijn recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravendeel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravendeel. Een eengezinswoning in 's-Gravendeel komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravendeel

In 's-Gravendeel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Gravendeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Gravendeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 's-Gravendeel

Starterswoningen in 's-Gravendeel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravendeel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravendeel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Gravendeel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Gravendeel

Wil je een huis kopen in 's-Gravendeel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravendeel . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravendeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravendeel.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Gravendeel. Zoek je huurwoning in 's-Gravendeel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Gravendeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravendeel is 3.341 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.164 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Gravendeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravendeel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 's-Gravendeel

's-Gravendeel bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.