De Huizenmarkt in 's-Gravendeel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Gravendeel

Woningmarkt 's-Gravendeel

's-Gravendeel is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.088 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 386.088
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 's-Gravendeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravendeel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravendeel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravendeel.

Woningen recent verkocht in 's-Gravendeel

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravendeel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravendeel. Een eengezinswoning in 's-Gravendeel komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravendeel

In 's-Gravendeel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Gravendeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Gravendeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Gravendeel
Binnenring: Nederland

's-Gravendeel waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Gravendeel

Wil je een huis kopen in 's-Gravendeel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravendeel . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravendeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravendeel.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Gravendeel. Zoek je huurwoning in 's-Gravendeel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Gravendeel

Starterswoningen in 's-Gravendeel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravendeel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravendeel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Gravendeel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Gravendeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravendeel is 3.114 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.921 euro).

Leeftijden 's-Gravendeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravendeel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Gravendeel

's-Gravendeel bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.