Alle woningmarktinfo 's-Gravendeel in gemeente Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 's-Gravendeel

Een eerste blik op 's-Gravendeel

's-Gravendeel is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 387.804 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 73
Gemiddelde vraagprijs € 387.804
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 's-Gravendeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravendeel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravendeel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravendeel.

Woningen recent verkocht in 's-Gravendeel

Er zijn recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravendeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravendeel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravendeel. Een eengezinswoning in 's-Gravendeel komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravendeel

In 's-Gravendeel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 's-Gravendeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 's-Gravendeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Gravendeel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in 's-Gravendeel

Wil je een huis kopen in 's-Gravendeel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravendeel . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravendeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravendeel.

Zoek je huurwoning in 's-Gravendeel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in 's-Gravendeel.

Huizenprijzen in 's-Gravendeel

Starterswoningen in 's-Gravendeel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravendeel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravendeel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Gravendeel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Gravendeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravendeel is 3.012 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.960 euro).

Leeftijden 's-Gravendeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravendeel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Gravendeel

's-Gravendeel bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen