De Huizenmarkt in Klaaswaal (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Klaaswaal

Woningmarkt Klaaswaal

Klaaswaal is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klaaswaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.851 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 454.851
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Klaaswaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klaaswaal is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klaaswaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Klaaswaal.

Woningen recent verkocht in Klaaswaal

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klaaswaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klaaswaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klaaswaal. Een eengezinswoning in Klaaswaal komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klaaswaal

In Klaaswaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klaaswaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klaaswaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klaaswaal
Binnenring: Nederland

Klaaswaal waar ligt dat?

Woningen te koop Klaaswaal

Wil je een huis kopen in Klaaswaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klaaswaal . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klaaswaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klaaswaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Klaaswaal. Zoek je huurwoning in Klaaswaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Klaaswaal

Starterswoningen in Klaaswaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Klaaswaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klaaswaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klaaswaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klaaswaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klaaswaal is 3.273 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.929 euro).

Leeftijden Klaaswaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klaaswaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Klaaswaal

Klaaswaal bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.