Alle woningmarktinfo Klaaswaal in gemeente Hoeksche Waard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Klaaswaal

Een eerste blik op Klaaswaal

Klaaswaal is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klaaswaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 458.398 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 458.398
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Klaaswaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klaaswaal is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klaaswaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klaaswaal

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klaaswaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klaaswaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klaaswaal. Een eengezinswoning in Klaaswaal komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klaaswaal

In Klaaswaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Klaaswaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Klaaswaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klaaswaal
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Klaaswaal

Wil je een huis kopen in Klaaswaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klaaswaal . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klaaswaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klaaswaal.

Zoek je huurwoning in Klaaswaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Klaaswaal.

Huizenprijzen in Klaaswaal

Starterswoningen in Klaaswaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Klaaswaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klaaswaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klaaswaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klaaswaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klaaswaal is 2.989 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.150 euro).

Leeftijden Klaaswaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klaaswaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Klaaswaal

Klaaswaal bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen