Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuid-Beijerland in Zuid-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard

Zuid-Beijerland is een wijk in de plaats Zuid-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 3.495 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid-Beijerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 516.752 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 516.752
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Zuid-Beijerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuid-Beijerland is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuid-Beijerland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuid-Beijerland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid-Beijerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuid-Beijerland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuid-Beijerland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zuid-Beijerland

In Zuid-Beijerland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuid-Beijerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuid-Beijerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard

Starterswoningen in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuid-Beijerland Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuid-Beijerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuid-Beijerland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Zuid-Beijerland Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuid-Beijerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuid-Beijerland is 2.712 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.642 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuid-Beijerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuid-Beijerland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuid-Beijerland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuid-Beijerland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuid-Beijerland

Zuid-Beijerland Zwartsluisje (gedeeltelijk) Zuidzijde (gedeeltelijk) Schenkeldijk Nieuwendijk (gedeeltelijk) Verspreide huizen Eiland Tiengemeten (gedeeltelijk) Overige verspreide huizen Zuid-Beijerland