Oud-Beijerland in de gemeente Hoeksche Waard

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oud-Beijerland

Een eerste blik op Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 72 woningen te koop en zijn er recent 205 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oud-Beijerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.821 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 72
Woningen recent verkocht 205
Gemiddelde vraagprijs € 371.821
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oud-Beijerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Beijerland is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Beijerland kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oud-Beijerland

Er zijn recent 205 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Beijerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Beijerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Beijerland. Een eengezinswoning in Oud-Beijerland komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oud-Beijerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oud-Beijerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud-Beijerland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oud-Beijerland

Wil je een huis kopen in Oud-Beijerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Beijerland . Er staan momenteel 72 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Beijerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Beijerland.

Zoek je huurwoning in Oud-Beijerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oud-Beijerland.

Huizenprijzen in Oud-Beijerland

Starterswoningen in Oud-Beijerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Beijerland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Beijerland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud-Beijerland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud-Beijerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Beijerland is 2.829 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.681 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oud-Beijerland is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oud-Beijerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Beijerland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oud-Beijerland

Oud-Beijerland bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen