logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Heinenoord in Mijnsheerenland

Begrijp de huizenprijzen in Heinenoord Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heinenoord Hoeksche Waard

Heinenoord is een wijk in de plaats Mijnsheerenland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze wijk telt volgens het CBS 3.595 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heinenoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 395.452 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 395.452
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heinenoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heinenoord is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heinenoord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heinenoord.

Woningen recent verkocht in Heinenoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heinenoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heinenoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heinenoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Heinenoord

In Heinenoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heinenoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heinenoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Heinenoord Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Heinenoord Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heinenoord Hoeksche Waard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heinenoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heinenoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heinenoord Hoeksche Waard.

Bekijk alle koopwoningen in Heinenoord Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Heinenoord Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heinenoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heinenoord is 3.337 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.916 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heinenoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heinenoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heinenoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heinenoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heinenoord

Heinenoord Goidschalxoord Blaak Uitbreiding Dorp Heinenoord Verspreide huizen Heinenoord