logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Zuid-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Zuid-Beijerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuid-Beijerland

Zuid-Beijerland is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 89.760 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid-Beijerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 549.808 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 549.808
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Zuid-Beijerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuid-Beijerland is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuid-Beijerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuid-Beijerland.

Woningen recent verkocht in Zuid-Beijerland

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid-Beijerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuid-Beijerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuid-Beijerland. Een eengezinswoning in Zuid-Beijerland komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuid-Beijerland

In Zuid-Beijerland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuid-Beijerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuid-Beijerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuid-Beijerland

Starterswoningen in Zuid-Beijerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuid-Beijerland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuid-Beijerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuid-Beijerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuid-Beijerland

Wil je een huis kopen in Zuid-Beijerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuid-Beijerland . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuid-Beijerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuid-Beijerland.

Bekijk alle koopwoningen in Zuid-Beijerland. Zoek je huurwoning in Zuid-Beijerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuid-Beijerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuid-Beijerland is 3.386 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.364 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuid-Beijerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuid-Beijerland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Zuid-Beijerland

Zuid-Beijerland bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.