De Huizenmarkt in Strijen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Strijen

Woningmarkt Strijen

Strijen is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Strijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.601 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 565.601
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Strijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Strijen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Strijen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Strijen

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Strijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Strijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Strijen. Een eengezinswoning in Strijen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Strijen

In Strijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Strijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Strijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Strijen
Binnenring: Nederland

Strijen waar ligt dat?

Woningen te koop Strijen

Wil je een huis kopen in Strijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Strijen . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Strijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Strijen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Strijen. Zoek je huurwoning in Strijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Strijen

Starterswoningen in Strijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Strijen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Strijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Strijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Strijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Strijen is 3.602 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.215 euro).

Leeftijden Strijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Strijen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Strijen

Strijen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.