De Huizenmarkt in Numansdorp (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Numansdorp

Woningmarkt Numansdorp

Numansdorp is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.085 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Numansdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 621.707 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 621.707
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Numansdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Numansdorp is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Numansdorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Numansdorp

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Numansdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Numansdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Numansdorp. Een eengezinswoning in Numansdorp komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Numansdorp

In Numansdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Numansdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Numansdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Numansdorp
Binnenring: Nederland

Numansdorp waar ligt dat?

Woningen te koop Numansdorp

Wil je een huis kopen in Numansdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Numansdorp . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Numansdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Numansdorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Numansdorp. Zoek je huurwoning in Numansdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Numansdorp

Starterswoningen in Numansdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Numansdorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Numansdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Numansdorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Numansdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Numansdorp is 3.479 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.151 euro).

Leeftijden Numansdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Numansdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Numansdorp

Numansdorp bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.