De Huizenmarkt in Den Velde (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Den Velde

Woningmarkt Den Velde

Den Velde is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Velde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 710.833 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 710.833
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Den Velde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Velde is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Velde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Den Velde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Velde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Velde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Velde. Een woonboerderij in Den Velde komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Velde

In Den Velde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Velde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Velde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Velde
Binnenring: Nederland

Den Velde waar ligt dat?

Woningen te koop Den Velde

Wil je een huis kopen in Den Velde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Velde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Velde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Velde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Den Velde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Den Velde. Zoek je huurwoning in Den Velde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Den Velde

Starterswoningen in Den Velde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Velde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Velde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Velde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Velde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Velde is 4.193 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.783 euro).

Leeftijden Den Velde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Velde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Den Velde

Den Velde bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.