Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dedemsvaart

Begrijp de huizenprijzen in Dedemsvaart met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dedemsvaart

Dedemsvaart is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedemsvaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 443.091 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 443.091
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Dedemsvaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dedemsvaart is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dedemsvaart kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dedemsvaart

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedemsvaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dedemsvaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dedemsvaart. Een eengezinswoning in Dedemsvaart komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dedemsvaart

In Dedemsvaart wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dedemsvaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dedemsvaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dedemsvaart

Starterswoningen in Dedemsvaart zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dedemsvaart zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dedemsvaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dedemsvaart? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dedemsvaart

Wil je een huis kopen in Dedemsvaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dedemsvaart . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dedemsvaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dedemsvaart.

Bekijk alle koopwoningen in Dedemsvaart. Zoek je huurwoning in Dedemsvaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dedemsvaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dedemsvaart is 2.897 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.821 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dedemsvaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dedemsvaart vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dedemsvaart

Dedemsvaart bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.