Huizenprijzen en de huizenmarkt in Collendoorn

Begrijp de huizenprijzen in Collendoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Collendoorn

Collendoorn is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Collendoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 494.912 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 494.912
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Collendoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Collendoorn is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Collendoorn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Collendoorn

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Collendoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Collendoorn.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Collendoorn. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Collendoorn. Een eengezinswoning in Collendoorn komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling Collendoorn

In Collendoorn wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Collendoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Collendoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Collendoorn

Starterswoningen in Collendoorn zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Collendoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Collendoorn zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Collendoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Collendoorn

Wil je een huis kopen in Collendoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Collendoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Collendoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Collendoorn.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Collendoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Collendoorn. Zoek je huurwoning in Collendoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Collendoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Collendoorn is 3.414 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.521 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Collendoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Collendoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Collendoorn

Collendoorn bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.