Burgwerd in de gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Burgwerd

Een eerste blik op Burgwerd

Burgwerd is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Burgwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 291.068 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 291.068
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Burgwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgwerd is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgwerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Burgwerd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgwerd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Burgwerd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgwerd. Een eengezinswoning in Burgwerd komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgwerd

In Burgwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Burgwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Burgwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Burgwerd
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Burgwerd

Wil je een huis kopen in Burgwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgwerd. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgwerd.

Huizenprijzen in Burgwerd

Starterswoningen in Burgwerd zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Burgwerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgwerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Burgwerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Burgwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgwerd is 2.005 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.894 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Burgwerd is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Burgwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Burgwerd

Burgwerd bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen