logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Burgwerd

Begrijp de huizenprijzen in Burgwerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Burgwerd

Burgwerd is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 409.804 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 409.804
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Burgwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgwerd is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgwerd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Burgwerd.

Woningen recent verkocht in Burgwerd

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgwerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgwerd. Een eengezinswoning in Burgwerd komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgwerd

In Burgwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Burgwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Burgwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Burgwerd

Starterswoningen in Burgwerd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Burgwerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgwerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Burgwerd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Burgwerd

Wil je een huis kopen in Burgwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgwerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgwerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Burgwerd.

Bekijk alle koopwoningen in Burgwerd. Zoek je huurwoning in Burgwerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Burgwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgwerd is 2.476 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.310 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Burgwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Burgwerd

Burgwerd bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.