Alle woningmarktinfo Brucht in gemeente Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Brucht

Een eerste blik op Brucht

Brucht is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brucht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 980.219 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 980.219
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Brucht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brucht is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brucht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brucht.

Woningen recent verkocht in Brucht

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brucht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brucht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brucht. Een eengezinswoning in Brucht komt het meest (40%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brucht

In Brucht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Brucht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Brucht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Brucht
Binnenring: Nederland

Brucht waar ligt dat?

Woningen te koop in Brucht

Wil je een huis kopen in Brucht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brucht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brucht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brucht.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Brucht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Brucht. Zoek je huurwoning in Brucht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Brucht

Starterswoningen in Brucht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brucht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brucht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Brucht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Brucht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brucht is 5.553 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.336 euro).

Leeftijden Brucht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brucht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Brucht

Brucht bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.