Huizenprijzen en de huizenmarkt in Brucht

Begrijp de huizenprijzen in Brucht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brucht

Brucht is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brucht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 785.582 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 785.582
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Brucht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brucht is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brucht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brucht.

Woningen recent verkocht in Brucht

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brucht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brucht.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Brucht. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brucht. Een eengezinswoning in Brucht komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brucht

In Brucht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brucht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brucht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Brucht

Starterswoningen in Brucht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brucht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brucht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brucht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brucht

Wil je een huis kopen in Brucht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brucht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brucht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brucht.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Brucht.

Bekijk alle koopwoningen in Brucht. Zoek je huurwoning in Brucht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brucht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brucht is 5.693 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.293 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brucht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brucht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Brucht

Brucht bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.