De Huizenmarkt in Balkbrug (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Balkbrug

Woningmarkt Balkbrug

Balkbrug is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balkbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 726.691 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 726.691
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Balkbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balkbrug is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balkbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Balkbrug

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balkbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balkbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balkbrug. Een eengezinswoning in Balkbrug komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balkbrug

In Balkbrug wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balkbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balkbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Balkbrug
Binnenring: Nederland

Balkbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Balkbrug

Wil je een huis kopen in Balkbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balkbrug . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balkbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balkbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Balkbrug. Zoek je huurwoning in Balkbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Balkbrug

Starterswoningen in Balkbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Balkbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balkbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Balkbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Balkbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balkbrug is 3.372 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.919 euro).

Leeftijden Balkbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balkbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Balkbrug

Balkbrug bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.