De Huizenmarkt in Anevelde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Anevelde

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Anevelde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anevelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anevelde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Anevelde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anevelde. Een woonboerderij in Anevelde komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Anevelde

In Anevelde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anevelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anevelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Anevelde
Binnenring: Nederland

Anevelde waar ligt dat?

Woningen te koop Anevelde

Wil je een huis kopen in Anevelde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anevelde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anevelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anevelde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Anevelde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Anevelde. Zoek je huurwoning in Anevelde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Anevelde

Starterswoningen in Anevelde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Anevelde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anevelde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Anevelde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Anevelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anevelde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Anevelde

Anevelde bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.