Huizenprijzen en de huizenmarkt in Anerveen

Begrijp de huizenprijzen in Anerveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Anerveen

Anerveen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 855.863 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 855.863
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Anerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anerveen is 109 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Anerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Anerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anerveen. Een eengezinswoning in Anerveen komt het meest (44%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anerveen

In Anerveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Anerveen

Starterswoningen in Anerveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Anerveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Anerveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Anerveen

Wil je een huis kopen in Anerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anerveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Anerveen. Zoek je huurwoning in Anerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Anerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anerveen is 3.509 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.315 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Anerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Anerveen

Anerveen bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.