Alle woningmarktinfo Ysbrechtum in gemeente Súdwest-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ysbrechtum

Een eerste blik op Ysbrechtum

Ysbrechtum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ysbrechtum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.908 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 564.908
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ysbrechtum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ysbrechtum is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ysbrechtum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ysbrechtum.

Woningen recent verkocht in Ysbrechtum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ysbrechtum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ysbrechtum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ysbrechtum. Een eengezinswoning in Ysbrechtum komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ysbrechtum

In Ysbrechtum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ysbrechtum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ysbrechtum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ysbrechtum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ysbrechtum

Wil je een huis kopen in Ysbrechtum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ysbrechtum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ysbrechtum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ysbrechtum.

Zoek je huurwoning in Ysbrechtum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ysbrechtum.

Huizenprijzen in Ysbrechtum

Starterswoningen in Ysbrechtum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ysbrechtum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ysbrechtum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ysbrechtum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ysbrechtum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ysbrechtum is 2.366 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.946 euro).

Leeftijden Ysbrechtum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ysbrechtum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ysbrechtum

Ysbrechtum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen