Alle woningmarktinfo Westerbroek in gemeente Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westerbroek

Een eerste blik op Westerbroek

Westerbroek is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 456.462 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 456.462
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Westerbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerbroek is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westerbroek

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerbroek. Een eengezinswoning in Westerbroek komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerbroek

In Westerbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westerbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westerbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westerbroek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Westerbroek

Wil je een huis kopen in Westerbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerbroek . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerbroek.

Zoek je huurwoning in Westerbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Westerbroek.

Huizenprijzen in Westerbroek

Starterswoningen in Westerbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westerbroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westerbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westerbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerbroek is 3.498 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.394 euro).

Leeftijden Westerbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Westerbroek

Westerbroek bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen