logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sevenum

Begrijp de huizenprijzen in Sevenum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sevenum

Sevenum is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.641 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sevenum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 468.945 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 468.945
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Sevenum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sevenum is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sevenum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sevenum.

Woningen recent verkocht in Sevenum

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sevenum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sevenum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sevenum. Een eengezinswoning in Sevenum komt het meest (66%) voor. Daarna komt een penthouse met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sevenum

In Sevenum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sevenum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sevenum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sevenum

Starterswoningen in Sevenum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sevenum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sevenum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sevenum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sevenum

Wil je een huis kopen in Sevenum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sevenum . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sevenum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sevenum.

Bekijk alle koopwoningen in Sevenum. Zoek je huurwoning in Sevenum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sevenum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sevenum is 3.143 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.118 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sevenum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sevenum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sevenum

Sevenum bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.