logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sevenum in Sevenum

Begrijp de huizenprijzen in Sevenum Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sevenum Horst aan de Maas

Sevenum is een wijk in de plaats Sevenum binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 6.890 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sevenum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.382 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 469.382
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Sevenum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sevenum is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sevenum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sevenum.

Woningen recent verkocht in Sevenum

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sevenum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sevenum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sevenum. Een eengezinswoning in Sevenum komt het meest (66%) voor. Daarna komt een penthouse met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sevenum

In Sevenum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sevenum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sevenum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sevenum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sevenum vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Sevenum Horst aan de Maas

Starterswoningen in Sevenum Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sevenum Horst aan de Maas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sevenum Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sevenum Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sevenum Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Sevenum Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sevenum Horst aan de Maas . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sevenum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sevenum.

Bekijk alle koopwoningen in Sevenum Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Sevenum Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sevenum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sevenum is 3.143 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.118 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sevenum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sevenum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sevenum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sevenum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sevenum

Sevenum De Schatberg Verspreide huizen Sevenum